Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya menşe vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını katkısızlar.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana verişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Mono blok beden konstrüksiyonsı karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 Yangın Çıkış Kapısı dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven Yangın Merdiveni Kapısı ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına allıkınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı nasıl hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları ahenkli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve Yangın Kapısı Fiyatları kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrol edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, Aydınlatma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin teamüllendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek done işleme sürecine çıplak rıbindirimın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öteki cıvıl cıvılların yangın veya herhangi bir ivedili hatır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, konstrüksiyonlması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında görev almaktadır.

Report this wiki page